Găsiți următoarele evenimente în Ramnicu Valcea

http://ramnicu-valcea.ro.eventsdroid.com

Concert direcția 5 în Râmnicu Vâlcea @Teatrul Anton Pann

  • Teatrul Anton Pann, Blv. Tudor Vladimirescu 23, Râmnicu Vâlcea
Pe 19 Aprilie la Teatrul Anton Pann din Ramnicu Valcea, Directia 5 iti ofera o seara romantica. Vino sa fredonezi cele mai cunoscute melodii de dragoste, precum “O fata ca ea”, “Te iubesc”, “Iti multumesc” sau “Povestea noastra”. Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet. Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
2018-04-19 20:00:00 2018-04-19 23:00:00 Europe/London Concert direcția 5 în Râmnicu Vâlcea @Teatrul Anton Pann Pe 19 Aprilie la Teatrul Anton Pann din Ramnicu Valcea, Directia 5 iti ofera o seara romantica. Vino sa fredonezi cele mai cunoscute melodii de dragoste, precum “O fata ca ea”, “Te iubesc”, “Iti multumesc” sau “Povestea noastra”. Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet. Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. http://ramnicu-valcea.ro.eventsdroid.com/concert-direc%C8%9Bia-5-%C3%AEn-r%C3%A2mnicu-v%C3%A2lcea-teatrul-anton-pann.html Teatrul Anton Pann, Blv. Tudor Vladimirescu 23, Râmnicu Vâlcea Directia 5 Buy tickets
Dani Mocanu în Râmnicu Vâlcea
by Vâlcenii Au Talent
Dani Mocanu în Râmnicu Vâlcea
by Vâlcenii Au Talent

Contact Us

Despre

Despre

Acest site îți arată care sunt evenimentele programate în orașul tău în următoarele zile.

Probleme?

Dacă găsești o eroare, sau vrei să ne sugerezi o îmbunătățire, contactează-ne! Lucrăm pentru a aduce acest site cât mai aproape de ceea ce îți dorești.

Îţi place?

Ne dorim să știm dacă acest site funcționează așa cum dorești pentru orașul tău. Anunță-ne dacă am putea adăuga ceva pentru tine.

Cine a făcut acest site?

EventDroid este produs de Mapedy.